Prahova a primit 16 microbuze şcolare pentru elevii din mediul rural

Publicat in Administratie 19 August 2015 1160 ori
Google+ WhatsApp
Prahova a primit 16 microbuze şcolare pentru elevii din mediul rural
Prahova a primit 16 microbuze şcolare pentru elevii din mediul rural

Judeţul Prahova a primit miercuri tranşa finală de 16 microbuze cu 16+1 locuri pentru transportul elevilor din mediul rural.

 

Recepţia s-a efectuat la Palatul Administrativ din Ploieşti, în prezenţa prefectului Rodica Paraschiv, a inspectorului şcolar general Petre Năchilă şi a primarilor localitatilor vizate (Baba Ana, Balta Doamnei, Bălţeşti, Blejoi, Ceptura, Ceraşu, Jugureni, Măneciu, Păuleşti, Plopu, Poienarii Burchii, Poseşti, Şirna, Surani, Târgşoru Vechi, Tomşani).

Cele 16 microbuze sunt marca Opel, model Movano, cu motor de 2,3 l, dotate cu cameră video pentru marşarier, cauciucuri Michelin dar şi anvelope de iarnă, bonus.

Achiziţia microbuzelor şcolare a fost făcută de către Ministerul Dezvoltării în conformitate cu O.G. 115/2011, şi cu Ordinului Comun al Ministrului Dezvoltarii şi al Ministrului Educatiei 332/4567/2015.

Trebuie menţionat că în cadrul aceluiaşi program, la finalul anului 2014 au mai fost repartizate primăriilor din judeţ 8 microbuze 16+1, iar în anul 2015 a mai sosit o tranşă de 3 microbuze 28+2 şi 5 de tip 16+1.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.