Maternitatea din Ploiești are un nou manager

Publicat in Administratie 27 Iulie 2015 2629 ori
Google+ WhatsApp
Maternitatea din Ploiești are un nou manager
Maternitatea din Ploiești are un nou manager

Un singur candidat s-a înscris la concursul pentru desemnarea managerului la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Ploiești. Este vorba despre dr. Marius Dinu, cel care a și asigurat interimatul la conducerea Maternității din toamna anului trecut, după demisia fostului manager, dr. Călin Boeru, în urma unui scandal imens în care a fost implicat spitalul după ce o gravidă trimisă cu taxiul la București a născut pe DN 1 un copil care a murit la scurt timp.

 

Singurul candidat înscris a trecut toate probele, așa că de acum încolo totul este o formalitate, urmând semnarea contractului, pentru următorii trei ani.

Ca președinte al Colegiului Medicilor Dentiști Prahova, dr. Marius Dinu a reprezentat pentru mulți o surpriză în momentul în care a fost numit manager interimar la Maternitate. Ceea ce nu știe foarte multă lume este că medicul nu era deloc străin de activitatea spitalului unde a făcut parte, în perioada 2012 – 2013, din Consiliul de Administrație. De asemenea, acesta a absolvit ,,Masterul în Managementul Serviciilor Sociale şi de Sănătate”, are atestat de mediator – Consiliul Naţional de Mediere și de evaluator – Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor. Totodată, este doctorand în ştiinţe medicale.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.