Ambasadorul Bosniei, in vizita de lucru la Prefectura Prahova. Ce s-a discutat

Publicat in Administratie 13 Iulie 2015 543 ori
Google+ WhatsApp
Ambasadorul Bosniei, in vizita de lucru la Prefectura Prahova. Ce s-a discutat
Ambasadorul Bosniei, in vizita de lucru la Prefectura Prahova. Ce s-a discutat

Astazi, prefectul Rodica Paraschiv a primit vizita Excelentei Sale doamna Nina Sajic, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Bosniei si Hertegovinei in Romania.

 

Au fost discutate aspecte ale colaborarii intre Bosnia Hertegovina si Romania cu aplicabilitate pentru judetul Prahova, in special in domeniile reformelor administrative si a experientei locale in accesarea fondurilor din programele de preaderare ale Uniunii Europene, a producerii de energie regenerabila, cat si dezvoltarea comertului si a schimburilor culturale.

In contextul apartenentei istorice si geografice comune la regiunea balcanica, doamna Ambasador a propus analizarea realizarii unor infratiri intre localitati din Prahova si Bosnia Hertegovina, cat si schimburi de experienta intre administratii si intensificarea relatiilor intre Camerele de Comert si Industrie.

In calitate de reprezentant al membrilor Corpului Diplomatic (17 ambasadori straini) ce au vizitat Prahova in data de 25 martie a.c., Excelenta Sa doamna Nina Sajic a multumit in numele acestora autoritatilor judetene si locale pentru excelenta organizare a evenimentului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.