Investiții de 1,8 milioane euro la Unitatea de Primiri Urgențe din Ploiești

Publicat in Administratie 07 Iulie 2015 627 ori
Google+ WhatsApp
Investiții de 1,8 milioane euro la Unitatea de Primiri Urgențe din Ploiești
Investiții de 1,8 milioane euro la Unitatea de Primiri Urgențe din Ploiești

Reprezentanții Consiliului Județean Prahova au depus la Ministerul Sănătății toată documentația necesară pentru a putea demara proiectul privind extinderea și modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Ploieşti.

 

Pentru a putea finanța proiectul, ministerul a demarat procedurile pentru obținerea unui împrumut în valoare de 1,8 milioane de euro de la Banca Mondială.

”Am depus toată documentația cerută de Ministerul Sănătății. În acest moment, ministerul așteptă un răspuns de la Banca Mondială cu privire la cerea de împrumut pentru acest obiectiv de investiție. Avem nevoie de aproximativ 1,8 milioane de euro pentru a moderniza și dota Unitatea de Primiri Urgențe. Nu știm deocamdată care va fi cota de finanțare pe care Consiliul Județean Prahova o va suporta”, ne-a spus Fabioara Ionescu, administratorul public al Consiliului Județean Prahova.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.