Însărcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, invitat la Ploiești

Publicat in Administratie 03 Iulie 2015 Actualizat: 03 Iulie 2015 2641 ori
Google+ WhatsApp
Însărcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, invitat la Ploiești
Însărcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, invitat la Ploiești

Autoritățile din Prahova i-au trimis o invitație lui Dean Thompson, însărcinatului cu afaceri al SUA la București, la evenimentul de dezvelire a bustului fostului președinte american Ronald Reagan, ce va avea loc marți, 7 iulie, la Ploiești.

 

"Avem plăcerea de a vă invita să participați la dezvelirea bustului fostului președinte american, Ronald Reagan, eveniment ce va avea loc marți, 7 iulie 2015, ora 11.00, la Ploiești, în curtea Casei Căsătoriilor.

Acest eveniment se înscrie în calendarul manifestărilor ce marchează celebrarea a 135 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice româno-americane.

În speranța că ne puteți fi alături la acest eveniment deosebit, vă rugăm, Excelența Voastră, să acceptați expresia celei mai înalte considerații", este invitația transmisă de Consiliul Județean Prahova lui Dean Thompson.

d.JPG

IMG_3560.JPG

Ronald Wilson Reagan, cunoscut mai ales ca Ronald Reagan, (6 februarie 1911, Tampico, Illinois - 5 iunie 2004, Los Angeles, California) a fost cel de-al patruzecilea preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Ronald Reagan va avea, în curând, în Prahova, un bust, singurul de altfel din ţară al fostului preşedinte al SUA. Statuia va omagia lupta anticomunistă dusă de Reagan în perioada Războiului Rece. Prahova are şi o Statuie a Libertăţii, o copie la scară mică a celei de la New York. Iniţiativa amplasării acestei statui a lui Ronald Reagan în Prahova aparţine Fundaţiei Cultural-Istorice “Mihai Viteazul” din Ploieşti, al cărei preşedinte este Mircea Cosma.

 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.