Lucrările la giratoriul suspendat au fost reluate

Publicat in Administratie 29 Iunie 2015 1572 ori
Google+ WhatsApp
Lucrările la giratoriul suspendat au fost reluate
Lucrările la giratoriul suspendat au fost reluate

După ce lucrările la giratoriul suspendat de pe DJ102/DN1B au fost sistate vreme de câteva săptămâni, din cauza problemelor financiare ale constructorului (SCT Bucureşti), activitatea pe şantier a fost reluată.

 

Măsura a fost luată de conducerea Consiliului Judeţean a convocat un comandament în care au fost convocaţi reprezentanţii ai contractorului şi ai subcontractorilor. În această şedinţă firmele în cauză au acceptat să reia lucrul, cu condiţia ca unele sume să fie virate direct în conturile subcontractorilor.

Cauza suspendării lucrului a reprezentat-o datoriile societăţii contractante, SCT Bucureşti către subcontractori, furnizori şi alţi creditori. SCT Bucureşti a intrat în procedură de insolvenţă în ianuarie 2015. Consiliul Judeţean a fost informat că SCT are popriri pe conturi şi că plăţile pe care le efectuează periodic autoritatea judeţeană trebuie efectuate direct în conturile firmelor creditoare ori care au rămas neplătite de către SCT.

Soluţia pare un artificiu temporar şi nu garantează totuşi finalizarea lucrării până la data de 31 decembrie 2015.

Lucrările la acest proiect finanţat cu bani europeni au fost demarate în septembrie 2013. Proiectul îşi propune construirea unui pasaj suspendat cu geometrie circulară, peste DN1B la ieşirea din nordul Ploieştiului, la intersecţia către Păuleşti. Costul total al lucrării se ridică la 17,6 milioane de euro, proiectul derulându-se prin fonduri europene contractate prin Agenţia Regională de Dezvoltare Sud-Muntenia, iar durata de implementare este de 2 ani.

În acest moment, a fost executat 50% din lucrare.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.