Primăria Ploiești va cumpăra tramvaie și troleibuze noi

Publicat in Administratie 29 Iunie 2015 1825 ori
Google+ WhatsApp
Primăria Ploiești va cumpăra tramvaie și troleibuze noi
Primăria Ploiești va cumpăra tramvaie și troleibuze noi

Reprezentanții Primăriei Ploiești au găsit o nouă soluție pentru achiziționarea de noi mijloace de transport în comun. Astfel, pentru că SC. Transport Călători SA Ploiești nu poate să cumpere autobuze, troleibuze sau tramvaie noi din cauza datoriilor, primarul interimar Iulian Teodorescu vrea să le achiziționeze prin bani de la Banca Mondială.

 

”Avem o ofertă de la Banca Modială prin care vom putea să achiziționăm mijloace de transport și, de asemenea, să putem să trecem și la programul de ticketing pentru ploieșteni. Vom face un studiu astfel încât să găsim cea mai bună soluție astfel încât să rezulte capacități mai mari de transport, cu un număr mai mic de utilaje”, a spus Iulian Teodorescu.

În planul de achiziție al Primăriei Ploiești sunt incluse în acest moment doar tramvaie și troleibuze.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.