Primăria Ploieşti vrea să cumpere CONTAINERE de locuit pentru familiile fără casă

Publicat in Administratie 22 Mai 2015 1138 ori
Google+ WhatsApp
Primăria Ploieşti vrea să cumpere CONTAINERE de locuit pentru familiile fără casă
Primăria Ploieşti vrea să cumpere CONTAINERE de locuit pentru familiile fără casă

Autorităţile locale ploieştene vor să rezolve o parte din problema locuinţelor sociale după modelul Constanţei. Ideea amplasării de containere de locuit prinde tot mai mult contur printre aleşii locali.

 

Situaţia este destul de dificilă în condiţiile în care sunt depuse la Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare peste 250 de dosare cu solicitări de locuinţe, iar alte 154 de familii au fost evacuate din locuinţele în care locuiau, unii din clădiri retrocedate, alţii din clădirile primăriei.

Consilierii locali din cadrul Comisiei 5 pentru protecţie socială au identificat un teren pe strada Lucernei din cartierul Bereasca, pe care pot fi amplasate mai multe containere cu destinaţia de locuinţă. Urmează ca directorii din cadrul Primăriei Ploieşti să elaboreze un proiect de hotărâre în acest sens.

Acest tip de containere au preţuri cuprinse între 5000-9000 de euro, dar consilierii comisiei 5 vizează achiziţia în primă fază a 50 de containete – similar unei căsuţe – la preţul de 10.000 de euro bucata.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.