Poliţia Locală Ploieşti îşi retrage agenţii de la instituţiile publice. Care este MOTIVUL

Publicat in Administratie 20 Mai 2015 936 ori
Google+ WhatsApp
Poliţia Locală Ploieşti îşi retrage agenţii de la instituţiile publice. Care este MOTIVUL
Poliţia Locală Ploieşti îşi retrage agenţii de la instituţiile publice. Care este MOTIVUL

Poliţia Locală Ploieşti a notificat toate instituţiile publice din subordinea Consiliului Local prin care anunţă că de la începutul lunii iunie îşi va retrage agenţii de la paza acestor clădiri.

 

Notificarea a fost transmisă în contextul în care un număr foarte mic de agenţi au mai rămas la ordine şi linişte publică, aceştia fiind trasferaţi pentru paza clădirilor instituţiilor publice din subordinea Consiliului Local.

„Am anunţat încă de la venirea în funcţie că îmi doresc mai mulţi agenţi la ordine şi linişte publică. Până acum s-a procedat la detaşarea lor pentru paza instituţiilor publice. Avem 16 oameni la ASSC, şase oameni pentru paza fostei clădiri Petrom, şase agenţi la Urbanism, unull la Patrimoniu, unul la Casa Căsătoriilor şi 17 oameni la SPFL, în timp ce la ordine şi linişte publică au mai rămas numai opt oameni pe schimb. Noi am notificat instituţiile publice în sensul că i-am anunţat ca până la începutul lunii iunie să găsească o altă formă de pază”, a declarat pentru observatorulph.ro Carmen Gheorghe, directorul Poliţiei Locale Ploieşti.

Pe de altă parte, după introducerea normei de hrană, Poliţia Locală Ploieşti va solicita în Consiliul Local o creştere a tarifului de pază/oră, ca urmare a cheltuielilor suplimentare apărute. „Va fi nevoie de majorarea tarifului, care va ajunge unde va la dublu cât este în prezent, respectiv undeva la 11 lei/oră pentru funcţionarii publici şi vreo 7 lei/oră pentru personalul contractual”, a mai declarat Gheorghe.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.