Lucrările de extindere a canalizării din Băneşti, aproape GATA

Publicat in Administratie 20 Mai 2015 461 ori
Google+ WhatsApp
Lucrările de extindere a canalizării din Băneşti, aproape GATA
Lucrările de extindere a canalizării din Băneşti, aproape GATA

Veste bună pentru băneşteni. Lucrările de introducere a reţelei de canalizare sunt în grafic şi se apropie de finalizare.

 

Stadiul de execuţie al proiectului este, la momentul de faţă, de circa 83%.

„Am ţinut permanent legătura cu constructorul pentru ca proiectul de introducere a canalizării să se desfăşoare conform graficului. Lucrarea este contractată de către Hidro Prahova iar noi, administraţia locală, am acordat tot sprijinul nostru pentru ca proiectul să nu întâmpine dificultăţi. Desigur, există un grad real de disconfort creat de săpăturile executate pe străzile localităţii, însă trebuie să avem cu toţii răbdare şi să dăm dovadă de înţelegere. La final, băneştenii vor beneficia de o reţea de canalizare modernă şi eficientă iar, în timp, se va demonstra că a meritat efortul. Numai dacă ne gândim la faptul că toţi cei care se vor racorda la canalizare vor scăpa, definitiv, de fosele septice şi de vidanjarea periodică a lor ne putem da seama că acest proiect este unul benefic pentru întreaga comunitate locală. Ţin să precizez că, potrivit contractului, toate străzile pe care s-a lucrat trebuie aduse la starea iniţială”, a declarat primarul George Stoica pentru gazetaph.ro.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.