Zeci de sancțiuni aplicate de Poliția Locală Ploiești pentru fapte antisociale

Publicat in Administratie 04 Mai 2015 821 ori
Google+ WhatsApp
Zeci de sancțiuni aplicate de Poliția Locală Ploiești pentru fapte antisociale
Zeci de sancțiuni aplicate de Poliția Locală Ploiești pentru fapte antisociale

Politia Locala Ploiesti a actionat in perioada 30.04 – 03.05.2015 pentru descurajarea si prevenirea comiterii de fapte antisociale pe raza municipiului, aplicand 73 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 12.065 lei.

 

Faptele astfel sanctionate de politistii locali au constat in tulburarea linistii si ordinii publice, consum de alcool pe domeniul public, comert stradal neautorizat, abandonul deseurilor menajere in alte locuri decat cele special amenajate, circulatia cu atelaje hipo pe alte trasee decat cele stabilite de Consiliul Local Ploiesti, precum si apelarea la mila publica.

Totodata, politiştii locali cu atributii pe linie rutiera au actionat pentru identificarea si sanctionarea conducatorilor de autovehicule care nu respecta prevederile art. 111 si 142 din O.U.G. nr. 195/2002 referitoare la circulatia pe drumurile publice, ce reglementeaza oprirea si stationarea interzisa, dar si accesul pe interzis.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.