Şefa Poliţiei Locale Ploieşti vrea să RESTRUCTUREZE instituţia

Publicat in Administratie 08 Aprilie 2015 3203 ori
Google+ WhatsApp
Şefa Poliţiei Locale Ploieşti vrea să RESTRUCTUREZE instituţia
Şefa Poliţiei Locale Ploieşti vrea să RESTRUCTUREZE instituţia

Carmen Gheorghe, noul comandant al Poliției Locale Ploiești, a făcut, marți seară, în emisiunea „Proces Verbal“ de pe WYL TV mai multe declarații interesante, care se referă la restructurarea instituției pe care o conduce.

 

 

„Din punctul meu de vedere, sunt foarte mulți șefi în cadrul Poliției Locale Ploiești. În 2010 erau 450 de angajați și un singur director general, în timp ce, în prezent, sunt 240 de angajați, doi directori adjuncți și foarte mulți șefi de compartimente. Propunerea mea va fi de desființare a celor două posturi de directori adjuncți. Pe de altă parte, foarte mulți polițiști locali păzesc la ora actuală foarte multe obiective, ceea ce face pe străzile orașului să fie prezenți foarte puțini angajați ai Poliției Locale. Am în vedere rezolvarea acestei probleme prin rezilierea contractelor de pază respectând prevederile legale ale acestor contracte“, a spus Carmen Gheorghe în emisiunea „Proces Verbal“.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.