Parcarea supraetajată din Centru, aproape GATA. Ce se întâmplă cu strada Cuza Vodă

Publicat in Administratie 23 Martie 2015 1850 ori
Google+ WhatsApp
Parcarea supraetajată din Centru, aproape GATA. Ce se întâmplă cu strada Cuza Vodă
Parcarea supraetajată din Centru, aproape GATA. Ce se întâmplă cu strada Cuza Vodă

Prima parcare publică supraetajată din Ploieşti este aproape de a fi finalizată.

 

Prin urmare primarul interimar Iulian Teodorescu a programat pentru săptămâna aceasta o întâlnire la care vor participa și proiectanții imobilului.

”Principala temă a discuției a acestei întâlniri o reprezintă modalitatea prin care  strada Cuza Vodă să fie declarată cu sens unic. Venim cu această propunere pentru a păstra trotuarele și spațiile verzi aflate pe această stradă”, a spus Iulian Teodorescu pentru phon.ro.

Parcarea publică supraetajată va deservi atât viitorul spital de pediatrie, cât şi şoferilor care vor să-și lase maşinile într-un loc sigur din centrul orașului.Aceasta va avea regim de înălţime D+P+6E. La finalizarea lucrărilor, ploieştenii vor beneficia de 272 de locuri noi de parcare amenajate pe o suprafaţă de 1515 mp.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.