O delegaţie a CJ Prahova s-a deplasat în Rep. Moldova. Află ce ACORD au semnat

Publicat in Administratie 22 Februarie 2015 2141 ori
Google+ WhatsApp
O delegaţie a CJ Prahova s-a deplasat în Rep. Moldova. Află ce ACORD au semnat
O delegaţie a CJ Prahova s-a deplasat în Rep. Moldova. Află ce ACORD au semnat
În perioada 19 - 20 februarie 2015, o delegaţie a Consiliului Judeţean Prahova condusă de vicepreşedintele Bogdan Toader s-a deplasat în Republica Moldova în vederea încheierii unui Acord de cooperare între Judeţul Prahova şi Raionul Călăraşi.
 
 
Semnarea propriu-zisă a Acordului de cooperare între cele două comunităţi din stânga şi din dreapta Prutului a decurs într-o atmosferă festivă, cu participarea membrilor Consiliului Raional Călăraşi şi a consilierilor Consiliului Judeţean Prahova.
 
Acordul prevede dezvoltarea relaţiilor de colaborare între cele două autorităţi locale în domenii de interes comun, precum: educaţie, cultură, tineret, sport, administraţie publică locală, economie şi mediu de afaceri.
 
Pe parcursul vizitei, delegaţia prahoveană a vizitat mai multe obiective economice şi culturale şi a depus, alături de reprezentanţii locali, flori la bustul lui lui Mihai Eminescu din faţa Bibliotecii “Grigore Vieru şi la Cimitirul eroilor români căzuţi în primul Război Mondial în orasul Călăraşi.
 
Cu ocazia semnării acordului, gazdele au organizat un concert festiv cu artişti de renume ai raionului Calarasi. Totodată, delegaţia prahoveană a făcut o donaţie de carte la Bibliotecii Raionale “Grigore Vieru”.
 
Oaspeţii  prahoveni  au fost primiţi călduros de către Ilie Rău - preşedintele Consiliului Raional, Victoria Botnari - secretarul Consiliului Raional şi de către cei doi vicepreşedinţi.
 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.