Delegaţie a Consiliului Judeţean Prahova, prezentă în Republica Moldova. Află cu ce ocazie

Publicat in Administratie 03 Februarie 2015 573 ori
Google+ WhatsApp
Delegaţie a Consiliului Judeţean Prahova, prezentă în Republica Moldova. Află cu ce ocazie
Delegaţie a Consiliului Judeţean Prahova, prezentă în Republica Moldova. Află cu ce ocazie

O delegaţie compusă din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Prahova şi ai Fundaţiei „Constantin Stere” a fost prezentă, duminica, în comuna Ciripcău din Raionul Floreşti – Repubica Moldova pentru a vizita mai multe obiective culturale care au fost ctitorite de familia Stere, printre care Muzeul „Constantin Stere”, Casa de Cultură şi Biserica din localitate, unde se află mormântul familiei Stere.

 

Membrii Fundaţiei „Constantin Stere” continuă amenajarea muzeului, a  expoziţiei permanente, prin realizarea unei săli a „Marii Uniri” şi să pună în valoare patrimoniul existent.

Totodată, la mormântul familiei Stere aflat în curtea bisericii din Ciripcău a fost depus un buchet de flori de către reprezentanţii delegaţiei prahovene, ai  primăriei din localitate şi ai Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu” din Chişinău.

Pe data de 27 martie 2015, este prevăzută redeschiderea expoziţiei permanente, iar cu această ocazie Fundaţia „Constantin Stere” invită pe cei ce deţin obiecte care au aparţinut familiei Stere să le doneze muzeului pentru îmbunătăţirea partimoniului.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.