Mai multe blocuri din Ploieşti, reabilitate termic cu fonduri nerambursabile

Publicat in Administratie 28 Ianuarie 2015 966 ori
Google+ WhatsApp
Mai multe blocuri din Ploieşti, reabilitate termic cu fonduri nerambursabile
Mai multe blocuri din Ploieşti, reabilitate termic cu fonduri nerambursabile

Primarul Municipiului Ploiesti, domnul Iulian Badescu, a semnat contractul de finantare prin Programul Operational Regional 2007 – 2013 - Axa prioritara 1 „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere” - Domeniul major de interventie 1.2 – Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte.

 

Prin intermediul acestui contract se va asigura finantare nerambursabila pentru reabilitarea termica a blocurilor 13B1 si 13 B2 din B-dul Republicii nr. 108.

Valoarea totala a proiectelor incluse in cererea de finantare este de 1.539.053,96 lei din care valoarea totala eligibila a cererii de finantare este de 1.506.143,75 lei  (finantare nerambursabila si contributia beneficiarului, care include si cota aferenta asociatiilor de proprietari) iar valoarea neeligibila estimata, inclusiv TVA aferenta acesteia, este de 32.910,21 lei.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.