Mai multe spații comerciale din școlile din Ploiești, scoase la licitație

Publicat in Administratie 20 Ianuarie 2015 1332 ori
Google+ WhatsApp
Mai multe spații comerciale din școlile din Ploiești, scoase la licitație
Mai multe spații comerciale din școlile din Ploiești, scoase la licitație

Primăria Ploiești scoate la licitație spații din nouă unități de învățământ din Ploiești. Cele mai multe urmează să fie închiriate unor operatori economici care derulează activități de comerț, însemnând, de obicei, chioșcuri cu gustări pentru elevi.

 

Pe lista unităților de învățământ în incinta cărora vor fi scoase la licitație astfel de spații se află Colegiul Național “Nichita Stănescu”, Școala generală “Grigore Moisil”, Colegiul Tehnic “Toma Socolescu”, Școala gimnazială “Radu Stanian” și Colegiul Național “Mihai Viteazul”. Numai în această locație vor fi închiriate patru spații, pentru activitate de comerț, cu suprafață totală de aproximativ 140 de metri pătrați. Acestora li se adaugă și mai bine de 190 de metri pătrați, pentru desfășurare de activități complementare actului de învățământ.

Toate celelalte spații enumerate vor fi transformate în magazine, fie că asta va însemna activitate de comerț derulată în spații deja existente sau în chioșcuri amplasate pe terenuri care aparțin școlilor.

Oferta municipalității nu se oprește, însă, aici. La Școala “Andrei Mureșanu” și la “Nicolae Iorga” sunt disponibile două spații, de 578, respectiv 1.615 mp, care vor fi scoase la licitație, aici urmând a fi derulate activități de învățământ particular. Nu în ultimul rând, pe listă se mai află un mic teren aparținând Liceului Tehnologic “Victor Slăvescu”, pentru amplasarea unui panou de telecomunicații, și o suprafață în incinta căminului de la Colegiul Tehnic “Elie Radu”, pentru “activitate de producție”.

Licitațiile se vor derula la finalul lunii ianuarie, conform detaliilor publicate pe site-ul Primăriei Ploiești, la secțiunea “Achiziții publice”.

Sursa: 24ph.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.