Ambasadorul Marii Britanii vine la Ploiești. Află MOTIVUL

Publicat in Administratie 20 Ianuarie 2015 1480 ori
Google+ WhatsApp
Ambasadorul Marii Britanii vine la Ploiești. Află MOTIVUL
Ambasadorul Marii Britanii vine la Ploiești. Află MOTIVUL

La invitatia Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, E.S. Paul Brummell – Ambasadorul Marii Britanii în Romania va efectua o vizită de lucru în Prahova, miercuri, 21 ianuarie. Acesta vrea să cunoască potenţialul economic şi de afaceri local, dar şi oportunităţile oferite de companiile prahovene interesate să dezvolte relaţii cu Marea Britanie.

 

In acelasi timp, o alta componenta importanta a evenimentului va fi prezentarea Scolii Britanice de la Bucuresti - British School of Bucharest, care va fi reprezentata de Dl. Matthew Cox si Dl. Simon Lambert, Directori.

Scoala Britanica de la Bucuresti este o unitate de invatamant international care furnizeaza in Romania servicii de invatamant cu o curicula britanica . Unica la nivelul scolilor care functioneaza in Bucuresti, Scoala Britanica are intreaga echipa de cadre didactice vorbitori nativi de limba engleza, cu o excelenta experienta de predare a curiculei britanice. Sistemul de invatamant, focusat pe dezvoltarea in sistem integrat a copilului - dupa model britanic, permite Scolii Britanice sa adapteze programul educational dupa cerintele si necesitatile fiecarui elev. In plus, pentru a facilita accesul familiilor la aceasta scoala prestigioasa, Scoala Britanica va deschide in septembrie 2015 un internat pentru elevii cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani care vor beneficia de o educatie britanica de elita ce le va permite deschiderea orizonturilor si posibilitatilor viitoare. Functionand sub atenta monitorizare si inspectie a Inspectoratului Scolilor internationale, Scoala Britanica de la Bucuresti deschide drumul catre universitatile britanice de top, precum si catre cele din alte tari ale lumii. Calificarea obtinuta dupa un ciclu complet de invatamant de 13 ani - nivelul A, este recunoscuta la nivel international si faciliteaza accesul in cele mai multe universitati ale lumii.

Au fost invitate autoritati locale, companii interesate in dezvoltarea unei relatii de colaborare cu Marea Britanie, firme cu capital britanic, firme multinationale dar si persoane care doresc sa afle mai multe informatii privind oportunitatea de a beneficia direct sau indirect de serviciile Scolii Britanice de la Bucuresti.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.