Buget redus pentru CJ Prahova. Ce spune Mircea Cosma VIDEO

Publicat in Administratie 19 Ianuarie 2015 896 ori
Google+ WhatsApp
Buget redus pentru CJ Prahova. Ce spune Mircea Cosma VIDEO
Buget redus pentru CJ Prahova. Ce spune Mircea Cosma VIDEO

Guvernul a decis ca bugetul pentru primării să fie acordat anul acesta în mod direct, prin Ministerul Finanţelor, scoţând astfel din joc Consiliile Judeţene.

 

De anul acesta, o comună va avea un buget de minim de 1,5 milioane lei, iar un oraş de cel puţin 6 milioane lei. Bugetul alocat unui municipiu porneşte de la 20 milioane lei, iar un judeţ va primi cel puţin 80 milioane lei. Banii vor fi trimişi direct de la Ministerul Finanţelor.

În ceea ce priveşte Consiliul Judeţean Prahova, instituţia va avea un buget cu 42 milioane lei mai mic decât cel de anul trecut.

“Fondurile propri ale Consiliului Judeţean Prahova se diminuează cu 42 de milioane le faţă de anul trecut. Noroc că am încheiat anul trecut cu un excedent de circa 60 milioane. Ne vom descurca” , a precizat Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Pentru anul 2015, principalul obiectiv al CJ Prahova este finalizarea proiectelor europene demarate în judeţ.

Sursa: phon.ro

Media

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.