Veste bună despre noua piaţă centrală din Ploieşti

Publicat in Administratie 16 Ianuarie 2015 1313 ori
Google+ WhatsApp
Veste bună despre noua piaţă centrală din Ploieşti
Veste bună despre noua piaţă centrală din Ploieşti

Proiectul privind construirea unei noii pieţe centrale moderne în Ploiești este foarte aproape de a fi realizat.

 

După ce conducerea SC Hale şi Pieţe SA a demarat procedura de obţinere a avizelor necesare pentru construirea noului spaţiu comercial, zilele acestea, instituţia a mai făcut un pas pentru îndeplinirea acestui proiect.

Licitaţia privind obţinerea unui credit financiar necesar pentru plata lucrărilor de execuţie a noii pieţe a fost finalizată. Astfel, în cel mai scurt timp, societatea subordonată Consiliului Local Ploieşti va semna contractul de creditare cu Volksbank, banca desemnată câştigătoare, pentru suma de 4 milioane euro.

Reamintim faptul că platoul Halelor Centrale din Ploiești va fi reconstruit până la sfârșitul anului 2015, printr-o investiție de 5 milioane de euro, realizată din fonduri proprii, cât și din împrumutul bancar.

Noua piață va fi construită pe structură metalică, va avea 288 de mese, în locul celor aproximativ 400 de tarabe din prezent și va avea spații menajate pentru flori, brânzeturi și mezeluri. Totodată, platoul va avea și 8 grupuri sanitare, urmând a fi deservit de 288 de locuri de parcare pentru clienți.

Sursa: phon.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.