20 de kilometri de DRUMURI JUDEȚENE din Prahova, asfaltați în 2015

Publicat in Administratie 09 Ianuarie 2015 882 ori
Google+ WhatsApp
20 de kilometri de DRUMURI JUDEȚENE din Prahova, asfaltați în 2015
20 de kilometri de DRUMURI JUDEȚENE din Prahova, asfaltați în 2015

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova creionează în aceste zile repartizarea fondurilor pe 2015, prioritate având, ca şi anul trecut, proiectele cu finanţare de la Uniunea Europeană. Printre obiectivele propuse pentru acest an se numără şi modernizarea unor drumuri judeţene pietruite sau cu pământ.

 

Conducerea Consiliului Judeţean a calculat că are în administrare aproximativ 81 de kilometri de DJ-uri care n-au văzut niciodată asfaltul, reprezentanţii instituţiei propunându-şi ca pentru acest an să modernizeze o reţea de 20 de kilometri de drumuri.

"Momentan creionăm principalele cheltuieli pentru acest an, în aşteptarea bugetului naţional. Printre obiectivele pe 2015 se numără şi asfaltarea a 20 de kilometri de drumuri judeţene pietruite sau cu pământ. Urmează să realizăm o prioritizare a acestor tronsoane, să vedem unde este necesar să intervenim mai întâi", a precizat Bogdan Toader, vicepreşedintele CJ Prahova, potrivit telegrama.ro.

Pe lista celor aproape 81 de kilometri se numără tronsoane din zonele Slănic-Schiuleşti, Gornet-Păcureţi, Tătaru-Ceptura sau Jugureni.

Tot la capitolul drumuri judeţene, conducerea instituţiei continuă programul de lucrări de reabilitare, asigurând că în prima parte a acestui an se va interveni cu prioritate pe DJ 100 B, Drăgăneşti-Bărăitaru, pe o lungime de aproximativ 1,5 kilometri, după ce pe această şosea au apărut gropi în mai multe porţiuni, fiind considerată în prezent una dintre cele mai periculoase din judeţ.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.