Încep lucrările la nodul rutier de la Gherghița

Publicat in Administratie 07 Ianuarie 2015 880 ori
Google+ WhatsApp
Încep lucrările la nodul rutier de la Gherghița
Încep lucrările la nodul rutier de la Gherghița

Consiliul Județean Prahova a emis Ordinul de începere a lucrărilor, cu data de 06.01.2015, pentru obiectivul „Amenajare nod rutier (acces) intersecție A3 cu DJ 100 B, km 14+364, comuna Gherghița, județul Prahova“.

 

Construcţia în valoare de 11.212.692,41 lei (fără TVA) va lega autostrada A3  de pasajul existent de pe DJ100 B prin patru bretele de acces, cu o lungime de 2,3 kilometri şi două sensuri giratorii. În zonă vor fi benzi de accelerare/decelerare pentru accesul în autostradă şi 182 de stâlpi de iluminat. Carosabilul bretelelor va avea o lăţime de 4 metri. Lucrările de execuție vor dura 12 luni și vor fi realizate de către SC Viarom Construct SA.

Fondurile  necesare realizării obiectivului vor fi alocate de la bugetul statului prin Programul Național de Dezvoltare Locală, aprobat prin OUG nr. 28/2013 și din bugetul județului.

Realizarea nodului rutier de la Gherghiţa va asigura legătura rapidă între Bucureşti, Ploieşti şi sudul judeţului Prahova, inclusiv către Urziceni şi Slobozia.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.