Mircea Cosma, prezent la Forumul Preşedinţilor Euroregiunii Siret-Prut-Nistru FOTO

Publicat in Administratie 19 Decembrie 2014 1015 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Cosma, prezent la Forumul Preşedinţilor Euroregiunii Siret-Prut-Nistru FOTO
Mircea Cosma, prezent la Forumul Preşedinţilor Euroregiunii Siret-Prut-Nistru FOTO

Preşedintele  Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a participat miercuri, 17 decembrie 2014, în cadrul vizitei de lucru în Republica Moldova la Forumul Preşedinţilor Euroregiunii Siret-Prut-Nistru, reprezentând Judeţul Prahova.

 

Asociaţia  Euroregiunii Siret-Prut-Nistru  reunește 26 de unități teritorial administrative din cele 34 care compun Republica Moldova și 3 Consilii Județene din România (Iași, Prahova și Vaslui). Această asociaţie a fost constituită în anul 2005, ca persoană juridică română  iar activitățile sale acoperă domenii variate de interes, de la economie, infrastructură, protecția mediului, turism, agricultură și dezvoltare rurală, dezvoltarea resurselor umane și servicii sociale și până la educație, societate informațională și cultură, în concordanță cu strategiile de dezvoltare ale administrațiilor locale.                    

Forumul ce a avut loc miercuri, 17 dcembrie 2014 a fost găzduit de către Raionul Străşeni din Republica Moldova. În cadrul acestui forum  a fost  prezentat raportul interimar de activitate al  Euroregiunii  Siret-Prut-Nistru  pe anul 2014, s-a aprobat cotizaţia de membru pentru anul 2015 şi s-a aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli.

Totodată a fost adoptată şi hotărârea privind acordarea calităţii de membru cu drepturi depline U.T.A. Găgăuzia, ca urmare a solicitării acesteia de aderare.

Următoarea întâlnire a Forumului va avea loc în  luna martie 2015, în localitatea Comrad, ca raspuns la invitaţia făcută de bașcanul(conducătorul) Găgăuziei, Mihail Formuzal.

VEZI AICI FOTOGRAFII DE LA EVENIMENT

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.