Consiliul Județean Prahova, în vizită în Republica Moldova. Ce activități a avut Mircea Cosma

Publicat in Administratie 19 Decembrie 2014 746 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul Județean Prahova, în vizită în Republica Moldova. Ce activități a avut Mircea Cosma
Consiliul Județean Prahova, în vizită în Republica Moldova. Ce activități a avut Mircea Cosma

O delegaţie a Consiliului Judeţean Prahova, prezentă în Republica Moldova a fost invitată de Institutul Cultural Român "Mihai Eminescu" din Chişinău, de Ministerul Dezvoltării Regionale şi al Construcţiilor din Republica Moldova, de Consiliul de Dezvoltare al Regiunii Moldova Sud pentru a participa cu experienţa dobândită de-a lungul timpului la începerea parcursului european al Moldovei  în unele domenii de activitate.

 

Marţi, 16 decembrie 2014, delegaţia Judeţului Prahova  a purtat o discuţie cu Primăria Oraşului Hînceşti pentu accesarea de fonduri europene de preaderare în domeniul transportului de persoane, pentru construirea reţelei de canalizare şi pentru crearea parcului industrial-tehnologic în Raionul Hînceşti.

Miercuri 17 decembrie 2014, oficialii judeţeni s-au deplasat în Raionul Sîngerei unde au participat  alături de vicepreşedintele  Institutului Cultural Român, şi directorul Institutului Cultural Român din Republica Moldova la dezvelierea bustului de bronz al Mitropolitului Moldovei, Josif  Naniescu, născut pe aceste meleaguri.

Totodată, delegaţia consiliului judeţean s-a întâlnit cu conducerea Gimnaziului ,,Adrian Păunescu” din Comuna Copăceni, Raion Sîngerei, unde a făcut donaţii de carte bibliotecii scolii. Au fost depuse din partea delegaţiei Consiliului  Judeţean  Prahova buchete de flori la bustul  lui Adrian Păunescu şi a Mitropolitului Josif Naniescu.

În semn de preţuire pentru activitatea pe care Consiliul Judeţean Prahova o desfăşoară în Republica Moldova, preşedintele  Mircea Cosma a primit de la preşedintele Raionului Sîngerei,  Gheorghe Meaun, diploma de excelenţă pentru contribuţia substanţială la dezvoltarea şi promovarea relaţiilor economice şi culturale dintre Judeţul Prahova, România şi Raionul Sîngerei, Republica Moldova. 

VEZI AICI FOTOGRAFII DE LA EVENIMENT

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.