Află când începe distribuirea ajutoarelor de la Uniunea Europeană în Ploiești

Publicat in Administratie 11 Decembrie 2014 1284 ori
Google+ WhatsApp
Află când începe distribuirea ajutoarelor de la Uniunea Europeană în Ploiești
Află când începe distribuirea ajutoarelor de la Uniunea Europeană în Ploiești

Primaria Municipiului Ploiesti informeaza ploiestenii ca ajutoarele de la Uniunea Europeana se vor distribui dupa ce va fi primit graficul de aprovizionare de la distribuitorul de produse.

 

Data exacta va fi anuntata in mass-media si pe pagina de internet a municipalitatii www.ploiesti.ro la rubrica Actualitate.

Ajutoarele vor fi distribuite in ordine alfabetica, prioritate avand persoanele care au primit cupoanele de la guvern si apoi persoanele aflate pe listele suplimentare, in limita cantitatilor de produse disponibile.

Pentru listele suplimentare, avand in vedere termenul foarte scurt in care acestea trebuie realizate, ASSC va solicita bazelele de date suplimentare de la AJOFM, Casa de pensii si DGASPC Prahova.

Pentru a vedea daca sunt sau nu pe listele suplimentare, cetatenii pot suna la ASSC la numerele de telefon 0244 522 724 si 0244 511 137, sau la Serviciul Relatii Publice al primariei 0244 595 989 si 0244 516 699 interior 427.

Persoanele care doresc sa se inscrie pe listele suplimentare se pot adresa ASSC pe str. Gh. Gr. Cantacuzino nr.46 prezentand actul de indetitate, original si copie, si un document care sa ateste incadrarea in grupul tinta conform art 5, alin 2 din HG 799/2014.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.