Taxele și impozitele locale Ploiești RĂMÂN NESCHIMBATE în 2015

Publicat in Administratie 26 Noiembrie 2014 2287 ori
Google+ WhatsApp
Taxele și impozitele locale Ploiești RĂMÂN NESCHIMBATE în 2015
Taxele și impozitele locale Ploiești RĂMÂN NESCHIMBATE în 2015

Taxele și impozitele locale în Ploiești rămân neschimbate în următorul an, au hotărât consilierii locali în ședința de marti.

 

Deși consilierii locali din opoziție au propus micșorarea taxelor și impozitelor, majoritatea din Consiliu a decis ca acestea să rămână neschimbate.

Mai mult, reprezentanţii Serviciului Public Finanţe Locale au precizat că hotărârile de Guvern nu permit diminuarea taxelor pentru persoanele fizice, iar în ceea ce privește persoanele juridice, primarul Iulian Bădescu a oferit lămuriri: "Impozitul pentru persoane juridice, statuat de atâta timp la nivelul Consiliului Local, nu a fost redus de guvernarea PDL, o guvernare de dreapta, care poate şi-ar fi dorit să ajute agenţii economici, pentru că - evident - au tras aceeaşi concluzie pe care am tras-o şi noi, că o astfel de măsură nu este benefică. Prin urmare, aş ruga consilierii USL să nu intre în acest joc politic şi populist", a afirmat primarul Iulian Bădescu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.