Mircea Cosma a primit vizita unei delegaţii din Moldova FOTO

Publicat in Administratie 21 Noiembrie 2014 548 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Cosma a primit vizita unei delegaţii din Moldova FOTO
Mircea Cosma a primit vizita unei delegaţii din Moldova FOTO

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a primit, joi, vizita unei delegaţii din Republica Moldova, Raionul Taraclia.

 

Delegaţia, formată din 40 de persoane, se află în România la invitaţia Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pentru o serie de întâlniri cu autorităţile centrale şi locale, precum şi vizite la obiective finanţate din fonduri europene.

În cadrul întâlnirii de la sediul Consiliului Judeţean Prahova, oaspeţilor moldoveni le-a fost prezentat potenţialul economic şi turistic al judeţului Prahova precum şi cele mai importante proiecte aflate în derulare la nivelul judeţului, în special cele legate de parcurile industriale.

După întâlnirea de la sediul Palatului Administrativ, oaspeţii au vizitat câteva obiective de interes judeţean printe care Complexul Sportiv Kalinderu şi o staţiune viticolă din zona Dealu Mare.

La întâlnire au mai participat Fabioara Ionescu, administratorul public al judeţului şi consilierii judeţeni Ludmila Sfîrloagă şi Rareş Enescu.

Vezi AICI mai multe imagini

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.