HARTA DE RISC pentru alunecările de teren din Prahova FOTO

Publicat in Administratie 19 Noiembrie 2014 2994 ori
Google+ WhatsApp
HARTA DE RISC pentru alunecările de teren din Prahova FOTO
HARTA DE RISC pentru alunecările de teren din Prahova FOTO

Consiliul Judeţean Prahova, prin Sistemul Integrat de Urbanism pentru Gestionarea relației cu cetățenii (SIUGR) supune dezbaterii proiectul de “elaborare a hărţilor de risc natural şi a planurilor de risc detaliate pentru alunecări de teren”, pentru un număr de 12 teritorii administrative ale judeţului Prahova”.

 

Este vorba despre comunele Ariceştii Zeletin, Cărbuneşti, Chiojdeanca, Drajna, Izvoarele, Poseşti, Salcia, Sîngeru, Surani, Şoimari, Teişani şi Vâlcăneşti”. Documentațiile se găsesc pe portalul SIUGR și sunt supuse consultării populaţiei.

În curând va începe elaborarea hărţilor de risc natural şi a planurilor de risc detaliate pentru alunecări de teren pentru alte 12 localităţi: Vălenii de Munte, Adunaţi, Bătrâni, Călugăreni, Gura Vitioarei, Jugureni, Lapoş, Poiana Câmpina, Predeal Sărari, Proviţa de Jos, Proviţa de Sus şi Talea.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.