Centrul pentru Persoane Adulte cu Handicap Tătărăi va fi REABILITAT şi MODERNIZAT

Publicat in Administratie 14 Noiembrie 2014 2457 ori
Google+ WhatsApp
Centrul pentru Persoane Adulte cu Handicap Tătărăi va fi REABILITAT şi MODERNIZAT
Centrul pentru Persoane Adulte cu Handicap Tătărăi va fi REABILITAT şi MODERNIZAT

Vineri, 14 noiembrie, 2014, în localitatea Tătărăi a avut loc lansarea proiectului „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi dotarea cu echipamente specifice nevoilor beneficiarilor de servicii din CITOPAH Tătărăi, judeţul Prahova” cu finanţare prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 3 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de intervenţie 3.2 „Reabilitarea/modernizarea/ dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale”.

 

Obiectivul general al proiectului vizează îmbunătăţirea calităţii infrastructurii şi a gradului de confort, dezvoltarea serviciilor oferite în cadrul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională pentru Persoane Adulte cu Handicap Tătărăi prin realizarea lucrărilor de consolidare, reabilitare, modernizare şi echipare. Astfel vor fi realizate lucrări de consolidare , amenajare şi dotare a clădirii Pavilion bolnavi (C11) din cadrul C.I.T.O.P.A.H. Tătărăi în vederea redării circuitului funcţional al clădirii. Alte lucrări mai prevăd construirea unei sere cu suprafaţa de 70 mp pentru dezvoltarea serviciilor destinate recuperării şi implicării active a persoanelor beneficiare ale serviciilor din cadrul centrului.

Beneficiarii proiectului vor fi cele 47 de personae adulte cu handicap, personalul care lucrează în cadrul centrului dar şi familiile persoanelor protejate în centru. Totodată, finalizarea acestui proiect va face ca numărul persoanelor adulte care beneficiază  de infrastructura pentru servicii sociale să crească de la 47 la 66 de persoane.

Proiectul are o valoare totală de 3.989.150 lei din care valoarea totală eligibilă este de 2.857.277 lei,  iar durata de implementare  este de 14 luni.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.