Ultimele noutăţi despre Spitalul de Pediatrie din Ploieşti

Publicat in Administratie 13 Noiembrie 2014 1910 ori
Google+ WhatsApp
Ultimele noutăţi despre Spitalul de Pediatrie din Ploieşti
Ultimele noutăţi despre Spitalul de Pediatrie din Ploieşti

Primarul Iulian Bădescu a anunţat faptul că marţi a avut loc deschiderea ofertelor pentru adjudecarea contractului pentru transformarea fostului sediu al OMV Petrom în spital de pediatrie. La licitaţie a participat un singur ofertant a cărui documentaţie va fi evaluată din punct de vedere tehnic şi financiar de comisia constituită în acest scop.

“Astăzi (n.r. marţi) a avut loc deschiderea ofertelor pentru adjudecarea contractului “RELOCARE SPITAL PEDIATRIE PRIN SCHIMBARE DE FUNCŢIUNE CLĂDIRE PIAŢA EROILOR, NR. 1A” (execuţie, inclusiv proiectare, asistenţă tehnică şi echipare dotări medicale şi nemedicale) în prezenţa Comisiei de evaluare, reprezentanţilor ofertantului şi a observatorilor UCVAP. La licitaţie a participat un singur ofertant a cărui documentaţie va fi evaluată din punct de vedere tehnic şi financiar de comisia constituită în acest scop. Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Ploieşti va funcţiona în fostul sediu Petrom, din centrul Ploieştiului, amplasat vis-a-vis de catedrala Sf. Ioan şi va deveni un aşezământ de referinţă pentru medicina pediatrică din România. Valoarea totală estimată a contractului este de 119.921.757 lei fără TVA, reprezentând, cumulat, valoarea lucrărilor de construcţii-montaj presupuse de reconversia clădirii, de extinderea parterului şi de reconfigurarea spaţiului urban adiacent, precum şi valoarea dotărilor specifice, constând în aparatură şi echipamente medicale de ultimă generaţie”, a scris Iulian Bădescu pe Facebok.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.