Iulian Bădescu: "Ploieştiul va fi primul oraş din România canalizat 100%"

Publicat in Administratie 04 Noiembrie 2014 859 ori
Google+ WhatsApp
Iulian Bădescu: "Ploieştiul va fi primul oraş din România canalizat 100%"
Iulian Bădescu: "Ploieştiul va fi primul oraş din România canalizat 100%"

Primarul Iulian Bădescu a declarat că de anul viitor vor începe lucrările de canalizare în cartierul Mitică Apostol. Mai mult, edilul vrea Ploieştiul să devină în câţiva ani primul oraş canalizat 100% din Romania.

 

”Le pot spune locuitorilor din cartierul Mitică Apostol că de anul viitor și cartierul lor o să devină un șantier, la propriu. M-am întâlnit cu reprezentanții Ministerului Mediului pe fonduri europene pe programe de mediu și este posibil ca până la sfârșiul anului să semnez un program (contract) de finanțare pentru toate lucrările de canalizare ale municipiului Ploiești.

Îmi doresc ca în perioada următoare, 1 an – 1 an și jumătate, să terminăm toate lucrările, și să canalizăm absolut toate străzile din municipiul Ploiești, să nu mai fie nicio stradă necanalizată. În acest context cartierul Mitică Apostol va fi pe această listă a acestor investiții majore realizate cu fonduri europene. Noi, în acest moment, avem în derulare un contract de aproximativ 60 de milioane de lei pe fondurile proprii ale Primăriei, cu un constructor care a câștigat licitația. Evident că acest program de investiții se va realiza în 4 – 5 ani de zile.

Odată obținute aceste fonduri le vom îndrepta exact către această finanțare și practic vom avea posibilitate să terminăm acest program într-un an de zile. 60 de milioane de lei sunt alocate strict pentru această problemă a canalizării. Bani suficienți pentru a termina tot ceea ce avem noi în Ploiești, iar Ploieștiul să fie primul oraș din România canalizat 100%.”, a declarat Iulian Bădescu pentru phon.ro.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.