Construcţiile ilegale din Ploieşti, la CONTROL. Vezi lista străzilor verificate

Publicat in Administratie 04 Noiembrie 2014 882 ori
Google+ WhatsApp
Construcţiile ilegale din Ploieşti, la CONTROL. Vezi lista străzilor verificate
Construcţiile ilegale din Ploieşti, la CONTROL. Vezi lista străzilor verificate

Serviciul Public Finante Locale Ploiesti informeaza contribuabilii ploiesteni ca vor continua actiunile de control in vederea identificarii constructiilor ilegale si pentru intrarea in legalitate a acestora.

 

Astfel, in perioada  03.11.2014- 07.11.2014, echipele de control vor fi prezente pe strazile Forunei, Pietrarilor si Primaverii.

In urma actiunilor de control vor fi verificate toate imobilele, in scopul identificarii celor construite fara autorizatie sau a celor care nu au respectat autorizatia de construire. Scopul controalelor este si acela de a identifica constructiile finalizate care nu au fost declarate la Serviciul Public Finante Locale Ploiesti si pentru care proprietarii nu platesc impozit in conditiile legii.

Actiunile de control vor avea loc de luni pana vineri intre orele 9.00-11.00. Echipele de control care vor efectua aceste verificari vor fi formate din trei inspectori ai Directiei Generale de Dezvoltare Urbana, Politiei Locale Ploiesti si Serviciului Public Finante Locale Ploiesti.  Inspectorii vor avea asupra lor ecusoane, legitimatii de serviciu si ordine de deplasare.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.