Ce părere are primarul Iulian Bădescu despre SERVICIILE PUBLICE din Ploieşti

Publicat in Administratie 28 Octombrie 2014 1550 ori
Google+ WhatsApp
Ce părere are primarul Iulian Bădescu despre SERVICIILE PUBLICE din Ploieşti
Ce părere are primarul Iulian Bădescu despre SERVICIILE PUBLICE din Ploieşti

Activitatea firmelor care se ocupă de serviciile publice din Ploieşti – curăţenia şi deszăpezirea, asigurarea apei potabile, a energiei termice, cât şi iluminatul public se află în permanenţă în atenţia primarului Iulian Bădescu. Acesta a comentat pentru phon.ro cum funcţionează în prezent societăţile care se ocupa de aceste servicii.

 

DALKIA (apă caldă şi energie termică)- „Nu vor fi probleme în această iarnă privind alimentarea cu energie termică, pentru că stocul de păcură este asigurat prin contractul pe care îl au cu OMV-ul. Mai mult, au cumpărat şi o cantitate suplimentară. Ne aşteptăm, pentru că reţeaua de distribuţie principală şi secundară a municipiului Ploieşti este foarte învechită, uneori şi de peste 40 de ani, şi la câteva avarii. Sper ca acestea să fie remediate cât se poate de repede şi vor fi cât mai puţine pe perioada sezonului rece. Din acest punct de vedere, Dalkia mi-a dat asigurări, şi dau şi eu mai departe asigurări, că nu vom avea probleme pe perioada sezonului rece“.

ROSAL (curățenie și deszăpezire) – „Rosal este o societate care uneori evoluează în stilul românesc. Dar în momentul în care devii mai «nervos» pe ei, își fac treaba foarte bine. Când văd că mai există un pic de lejeritate, se mai lasă și ei pe tânjeală. Una peste alta, raportatși la ceea ce se întâmplă în oraș, dar și alte orașe, eu cred că Ploieștiul este un oraș curat. Evident că este loc de mai bine, dar Rosalul încearcă să-și facă datoria“.

SGU (Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești), care se ocupă, printre altele, și de iluminatul public al orașului – „În ceea ce privește iluminatul public, suntem în acest moment în procesul de definitivare a caietului de sarcini pentru scoaterea la licitație a acestui serviciu și sper eu ca anul viitor să avem un operator care să se ocupe de iluminat. SGU îl administrează în mod echitabil, însă acest serviciu trebuie modernizat, tocmai de aceea caietul de sarcini va prevedea niște investiții majore pentru municipiul Ploiești și schimbări din punct de vedere al eficienței energetice. SGU face față în acest moment, administrează la fel de bine ca fostul operator privat, dar nu a reușit să obțină licența definitivă pentru acest serviciu, de la autoritățile centrale competente“.

APA NOVA (apa rece și canalizarea)- „Este o societate serioasă. Eu cred că dintre toți operatorii pe care îi avem în oraș pe utilități publice, Apa Nova se dovedește cel mai serios partener al primăriei. Asta și din prisma cerințelor pe care le-am avut în legătură cu eventualele lucrări de interes public și care au fost suportate din bugetul societății, dar chiar și modul în care s-au mișcat. Sper ca această laudă să nu fie percepută ca un moment bun pentru relaxare, mai ales că sunt în desfășurare lucrări de schimbare a magistralelor de apă în Ploiești. Este nevoie de o implicare activă a acestei societăți“.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.