Ce părere are Poliţia Locală Ploieşti despre FURTUL din incinta instituţiei

Publicat in Administratie 24 Octombrie 2014 1395 ori
Google+ WhatsApp
Ce părere are Poliţia Locală Ploieşti despre FURTUL din incinta instituţiei
Ce părere are Poliţia Locală Ploieşti despre FURTUL din incinta instituţiei

Referitor la articolele aparute in presa online cu privire la un furt care a avut loc intr-o incinta a sediului Politiei Locale Ploiesti, unde isi defasoara activitatea Serviciul ajutoare de incalzire a locuintei cu agent termic, facem urmatoarele precizari:

 

Joi, 23 octombrie 2014, in intervalul orar 12.30 - 13.30, in timp ce depunea formularele in vederea acordarii ajutorului de incalzire a locuintei, la Serviciul ajutoare de incalzire a locuintei cu agent termic, care isi desfasoara activitatea intr-o incinta a sediului Politiei Locale Ploiesti, numitei C. P. i-a diparut o sacosa.

Femeia, administrator de bloc, si-a lasat plasa sprijinita de un birou, pentru a depune formularele locatarilor  insotite de acte doveditoare la birourile corespunzatoare din cadrul serviciului. La un moment dat, femeia a observat lipsa sacosii. A solicitat sprijinul politistilor locali, care i-au oferit imediat posibilitatea de a urmarii imaginile video inregistrate pe camerele de luat vederi amplasate pe holul cladirii si in exteriorul acesteia. Pagubita a identificat persoana care a plecat cu sacosa si, deoarece aceasta parasise de multa vreme curtea institutiei, femeia a fost indrumata sa faca plangere la Politia Municipiului Ploiesti, in vederea efectuarii cercetarilor.

Mentionam ca Politia Locala Ploiesti nu are ca atributii activitatea de cercetare si instrumentare a unei fapte cu caracter penal. In cursul acestei dimineti, imaginile video au fost puse la dispozitia lucratorilor Sectiei nr. 4 de Politie, unde a fost inregistrata plangerea femeii.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.