Salon ETALON la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Vezi cum arata cea mai MODERNA incapere deschisa pentru pacienti

Publicat in Administratie 08 Septembrie 2014 Actualizat: 08 Septembrie 2014 2204 ori
Google+ WhatsApp
Salon ETALON la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Vezi cum arata cea mai MODERNA incapere deschisa pentru pacienti

Cel mai modern salon al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti va fi gata sa-si primeasca pacientii zilele urmatoare. Salonul dotat dupa cele mai inalte standarde va reprezenta punctul de plecare pentru modernizarea intregii unitati medicale.

 

 

Incaperea nou dotata prevede pe lîngă dotările moderne de ultimă generaţie (circuite de oxigen, circuite pentru alarmă pacienţi, circuite pentru alarmă incendiu, pardoseală nouă din răşină epoxidică, tâmplărie nouă) şi grupuri sanitare proprii.

 

 

În prezent la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti sunt 93 de saloane cu aproximativ 646 de paturi ( urmând a fi construite încă 20 de saloane). Acestea urmează să fie modernizate în totalitate, după modelul salonului etalon prezentat anterior.Pentru această investiţie a fost alocată suma de aproximativ 800.000 lei din care 350.000 lei reprezintă costurile pentru grupurile sanitare proprii.

 

Imagini, in galeria foto de mai jos:

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.