Prefectul Rodica Paraschiv, in vizita de lucru pe santierul Yazaki de la Urlati

Publicat in Administratie 02 Septembrie 2014 2309 ori
Google+ WhatsApp
Prefectul Rodica Paraschiv, in vizita de lucru pe santierul Yazaki de la Urlati
Prefectul Rodica Paraschiv, in vizita de lucru pe santierul Yazaki de la Urlati

In conformitate cu politica Guvernului Romaniei de sustinere a dezvoltarii durabile si de creare de locuri de munca prin incurajarea investitiilor in domenii competitive, Rodica Paraschiv, prefectul judetului Prahova, s-a deplasat la Urlati impreuna cu domnul Mehmet Sonmez, directorul general al firmei Yazaki Romania si domnul Aurelian Gogulescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, pentru a cunoaste stadiul in care se afla lucrarile de amenajare ale platformei industriale pe care se va desfasura prima etapa de extindere a societatii Yazaki.

 

         

Binecunoscuta companie din domeniul industriei automobilelor, ce produce pentru Toyota, Honda, General Motors, Ford, Fiat Chrysler, Tesla, Subaru, Nissan, Mazda, Jaguar Land Rover, a hotarat sa isi extinda activitatea cu o capacitate de productie ce va crea in final circa 1.000 de locuri de munca in Urlati. Pentru primele 120, a inceput deja activitatea de recrutare a viitorilor salariati.

         

Institutia Prefectului, Consiliul Judetean, Primaria Municipiului Ploiesti, primariile Ciorani, Aricestii Rahtivani, Mizil, Starchiojd, Apostolache, cu sprijinul logistic al Camerei de Comert si Industrie Prahova, vor mai sprijini pana la sfarsitul anului crearea, ca urmare a realizarii altor noi investitii, a cel putin 1.000 de locuri de munca in industria textila si a componentelor auto.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.