Dupa scandalul de azi, primarul Badescu ii baga pe consilieri in sedinta extraordinara

Publicat in Administratie 25 August 2014 1011 ori
Google+ WhatsApp
Dupa scandalul de azi, primarul Badescu ii baga pe consilieri in sedinta extraordinara
Dupa scandalul de azi, primarul Badescu ii baga pe consilieri in sedinta extraordinara

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a convocat o sedinta extraordinara a Consiliului Local Ploiesti marti, 26 august 2014, la ora 12.00 in  sala de sedinte din cadrul Palatului Administrativ, etaj III, camera 322.

 

 

Convocarea in regim de urgenta a Consiliului Local a fost impusa de 11 proiecte de HCL care sunt foarte urgente si care nu suporta amanare. Printre acestea, cel mai important este proiectul prin care se doreste modernizarea terenului de sport de la Colegiul National Mihai Viteazul din Ploiesti, proiect care face parte din cele 12 terenuri de sport finantate din Fonduri Europene. Fiind un proiect de patrimoniu este nevoie de 2/3 din voturile consilierilor pentru a putea fi aprobat.

 

Extrem de important este si proiectul prin care se  aproba bugetul de venituri si cheltuieli al Spitalului de Boli Infectioase. Prin acest proiect sunt alocati banii pentru bolnavii infectati cu virusul HIV.

 

In cadrul sedintei extraordinare de maine va fi supus aprobarii si un proiect prin care municipalitatea doreste sa premieze doi cetateni  ai  Ploiestiului  care au implinit 100 de ani – dna Soimosan Sultana si dl. Pindici Vasile.

 

Domnul primar Iulian Badescu face apel la reprezentatii PNL si PDL sa trateze cu responsabilitate si respect cetatenii si problemele Ploiestiului, precum si  proiectele de maxima importanta necesare atragerii  si implementarii fondurilor europene in municipiul Ploiesti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.