Sedinta cu scandal in Consiliul Local. Badescu a parasit sala

Publicat in Administratie 25 August 2014 Actualizat: 25 August 2014 1679 ori
Google+ WhatsApp
Sedinta cu scandal in Consiliul Local. Badescu a parasit sala
Sedinta cu scandal in Consiliul Local. Badescu a parasit sala

Sedinta de astazi a Consiliului Local Ploiesti s-a transformat intr-un scandal soldat cu parasirea salii de catre primarul Iulian Badescu si a consilierilor PSD si PPDD.

 

 

Şedinţa de Consiliu Local Ploieşti a fost suspendată luni, 25 august, după ce reprezentanţii Alianţei Creştin Liberale (PDL-PNL) au votat politic, blocând o serie de proiecte importante, printre care cel care viza racordarea la sistemul centralizat de termoficare a căminului de bătrâni de pe strada Cosminele. În acest context, primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a cerut cuvântul, anunţând că părăseşte sala de şedinţe. „Mă văd obligat să părăsesc sala de şedinţe, pentru că nu îmi permit şi nu accept să particip la nişte hotărâri care sunt împotriva bătrânilor şi copiilor din oraş. Poate până la viitoarea şedinţă, poziţiile din punctul de vedere al cetăţenilor vor fi unele corecte şi nu împotriva acestor categorii de ploişteni”, a spus Bădescu. Acesta a plecat, fiind urmat de consilierii locali PSD şi PPDD, informeaza ziarul Republicanul.

 

Din lipsă de cvorum, şedinţa aleşilor locali s-a suspendat, urmând să fie reprogramată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.