Prahova coopereaza cu cei din Coreea

Publicat in Administratie 13 August 2014 2260 ori
Google+ WhatsApp
Prahova coopereaza cu cei din Coreea
Prahova coopereaza cu cei din Coreea

Rodica Paraschiv, prefectul judetului Prahova, a primit o delegatie a Ambasadei Republicii Coreea (Coreea de Sud), formata din Choi Jaeseon, consilier si Lee Jaeyoung, secretar.
Au fost discutate aspecte privind perspectivele de dezvoltare economico-sociala a judetului Prahova, atractivitatea mediului de afaceri local pentru potentialii investitori coreeni prin prisma conditiilor oferite de parcurile industriale, posibilitati de cooperare administrativa si culturala in cadrul prevederilor Parteneriatului Strategic Coreea-Romania.
Dupa aceste discutii, reprezentantii Ambasadei Republicii Coreea s-au intalnit cu conducerea Asociatiei Romane de Drept Umanitar-Filiala Prahova, fiindu-le prezentata activitatea asociatiei privind diseminarea prevederilor Conventiei de la Geneva referitoare la drepturile omului in caz de conflicte armate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.