Viceprimarul Teodorescu si ai lui isi mint cu nesimtire ploiestenii. Domnilor, sunteti platiti din bani publici!

Publicat in Administratie 27 Mai 2014 1440 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul Teodorescu si ai lui isi mint cu nesimtire ploiestenii. Domnilor, sunteti platiti din bani publici!
Viceprimarul Teodorescu si ai lui isi mint cu nesimtire ploiestenii. Domnilor, sunteti platiti din bani publici!

Dupa ce s-a batut cu pumnul in piept ca va rezolva problema debransarilor in avantajul ploiestenilor, viceprimarul Iulian Teodorescu a inceput s-o dea de gard.

 

 

Noi, fraieri cu buna credinta, l-am luat in serios de doua ori, atunci cand s-a jurat ca va stopa abuzurile Dalkia, astfel incat oamenii sa se poata debransa fara probleme daca ajung in situatia de a nu-si mai permite costurile prea mari la incalzirea centralizata.

 

Ultima promisiune de doi lei facuta de Teodorescu si ai sai a avut loc pe 16 mai, atunci cand au mintit cu nerusinare in legatura cu aceasta problema. Teodorescu anunta atunci ca pe 27 mai (adica astazi!), se va discuta despre abuzurile Dalkia in sedinta Consiliului Local. Sedinta are loc chiar la aceasta ora, insa pe ordinea de zi nu se regaseste niciun proiect referitor la debransare. Nimic, nicio vorba, nicio referire.

 

Contactat, din nou, pentru explicaţii, de catre ceolegii de la Observatorul Prahovean, viceprimarul Teodorescu a întors-o ca la Ploieşti. "Mai avem nevoie de câteva semnături pentru a înainta Consiliului Local Ploieşti o informare pe tema debranşărilor. În fucţie de aceste semnături, informarea se va regăsi sau nu pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe".

 

Primaria Ploiesti nu a mai avut, in ultimii ani, nicio comisie infiintata ad-hoc care sa trateze o problema majora din municipiu cu atata delasare sau rea intentie.

 

Grupul de consilieri care au promis ca vor munci pentru salariile primite din bani publici si care, in schimb, isi bat joc de ploiesteni mintind cu nerusinare este compus din: viceprimarul Iulian Teodorescu (PNL), Sorin George Botez (PNL), Cristian Dumitru (PNL), Gabriel Minea (PP-DD) si Sanda Dragulea (PSD).

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.