“Centrul de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde” implementat de CJ Prahova, începe să prindă contur.

Publicat in Administratie 16 Mai 2014 1765 ori
Google+ WhatsApp
“Centrul de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde” implementat de CJ Prahova, începe să prindă contur.
“Centrul de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde” implementat de CJ Prahova, începe să prindă contur.

Proiectul “Centrul de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde, Ploieşti” implementat de Consiliului Judeţean Prahova cadrul Polului de Creştere începe să prindă contur.

 

 

 

Stadiul lucrărilor este conform graficului de execuţie, fiind finalizate fundaţiile corpului de birouri şi corpului expoziţional. Totodată, a fost prezentată şi acceptată la plată prima situaţie de lucrări în valoare de 1.259.592 lei. La sfârşitul lunii aprilie a fost transmisă către organismul intermediar ADR Sud Muntenia prima cerere de rambursare.

 

Centrul "Lumina Verde" se construieşte în imediata apropiere a Parcului Industrial Ploieşti, pe o suprafaţă de cca. 9.700 de metri pătraţi.

 

La finalizarea proiectului, în cadrul Centrului de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde se va dezvolta un nucleu de consultanţă şi de pregătire în afaceri, care să răspundă nevoii firmelor prahovene şi din întreaga ţară pentru acordarea de servicii de specialitate. Tot aici se doreşte formarea unor grupuri de specialişti în consultanţă pentru obţinerea finanţărilor.

 

Valoarea totală a proiectului se ridică la aproximativ 40,4 milioane de lei, iar durata lucrărilor de execuţie este de 18 luni.

 

Mai multe imagini, AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.