Ce se mai aude despre noul Spital de Pediatrie din Ploiesti

Publicat in Administratie 05 Mai 2014 2511 ori
Google+ WhatsApp
Ce se mai aude despre noul Spital de Pediatrie din Ploiesti
Ce se mai aude despre noul Spital de Pediatrie din Ploiesti

Municipalitatea ploieşteană a făcut un pas în plus spre realizarea unuia dintre cele mai importante proiecte aflate pe agenda de lucru a primarului Iulian Bădescu, fiind vorba despre cel care vizează amenajarea unui nou spital de pediatrie în oraş, care să fie la standarde occidentale atât din punctul de vedere al dotării medicale, al spaţiului de cazare, cât şi al actului medical.

 

 


Primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a anunţat, zilele trecute, că documentaţia pentru amenajarea fostei clădiri Petrom, din centrul oraşului, pentru transformarea ei într-un spital de pediatrie modern a fost finalizată. Aceasta urmează să fie publicată pe SEAP, sistemul electronic de achiziţii publice, în vederea demarării licitaţiei. Conform estimărilor, investiţia va fi de aproximativ 20 de milioane de euro, sumă în care sunt incluse şi dotările.

 


Reamintim faptul că fosta clădire Petrom a fost preluată de municipalitate cu titlu gratuit de la SC OMV Petrom SA.

 


Conform contractului semnat între primărie şi SC OMV Petrom SA, până în anul 2015 spitalul trebuie să fie funcţional, să fie un spital public, iar municipalitatea nu are voie să schimbe destinaţia acestuia cel puţin 15 ani.

 

Detalii, in ziarul Republicanul

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.