Citeste! Informatii IMPORTANTE referitoare la TRANSPORTUL GRATUIT din Ploiesti

Publicat in Administratie 17 Aprilie 2014 5154 ori
Google+ WhatsApp
Citeste! Informatii IMPORTANTE referitoare la TRANSPORTUL GRATUIT din Ploiesti
Citeste! Informatii IMPORTANTE referitoare la TRANSPORTUL GRATUIT din Ploiesti

ÎN ATENŢIA CETĂŢENILOR CU DOMICILIUL ÎN MUNICIPIUL PLOIEŞTI

 


În conformitate cu prevederile HCLM Ploieşti nr. 79 / 12.03.2014, începând cu data de 31.03.2014 şi până la 31.12.2015, următoarele categorii de cetăţeni cu domiciliul în municipiul Ploieşti, beneficiază de accesul gratuit la transportul public de călători prin curse regulate efectuat de către S.C. TCE S.A. Ploieşti, pe baza AUTORIZAŢIEI DE CĂLĂTORIE GRATUITĂ.

 

 

Începând cu data de 17.04.2014 condiţiile de eliberare a autorizaţiilor sunt următoarele:

 

CATEGORIE / Acte necesare eliberării autorizaţiei / Puncte de eliberare

 

E / ELEVI / Învăţământ de zi / Valabilitate autorizaţie 30.09.2014


- pt cei cu vârsta până la 14 ani: cerere tip pentru eliberarea autorizaţiei (pentru download formular folosiți Internet Explorer) completată de părinte / tutore, însoţită de copie certificat naştere, copie act de identitate al unuia dintre părinţi sau al tutorelui, copie document din care să rezulte calitatea de tutore (după caz), copie carnet elev vizat la zi care atestă calitatea de elev la curs de zi sau adeverinţa de elev din cuprinsul cererii completată de unitatea de învăţământ sau adeverinţă elev eliberată de unitatea de învăţământ din care să rezulte calitatea de elev curs de zi.

 

- pt cei cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani: cerere tip pentru eliberarea autorizaţiei (pentru download formular folosiți Internet Explorer)completată de părinte / tutore, însoţită de copie act identitate, copie act de identitate al unuia dintre părinţi sau al tutorelui, copie document din care să rezulte calitatea de tutore (după caz), copie carnet elev vizat la zi care atestă calitatea de elev la curs de zi sau adeverinţa de elev din cuprinsul cererii, completată de unitatea de învăţământ sau adeverinţă elev eliberată de unitatea de învăţământ din care să rezulte calitatea de elev curs de zi.

 

- pt cei cu vârsta peste 18 ani: cerere tip pentru eliberarea autorizaţiei (pentru download formular folosiți Internet Explorer) completată de elev în nume propriu, însoţită de copie act identitate, copie carnet elev vizat la zi care atestă calitatea de elev la curs de zi sau adeverinţa de elev din cuprinsul cererii, completată de unitatea de învăţământ sau adeverinţă elev eliberată de unitatea de învăţământ din care să rezulte calitatea de elev curs de zi.

- Casieria Colectoare sediu TCE
- Casieria Pod Înalt
- Casieria Armoniei

 

  • Elevii care îndeplinesc condiţiile privind accesul gratuit la transportul public, care nu au fost trecuţi pe adeverinţa colectivă de către unitatea de învăţământ sau care nu au prezentat documentele necesare eliberării şi ca urmare nu au intrat în posesia autorizaţiei de călătorie gratuită sunt rugaţi să se prezinte la punctele de eliberare precizate mai sus având asupra lor actele necesare eliberării autorizaţiei.

 

S / STUDENŢI cu vârsta până la 26 ani / Învăţământ de zi / Valabilitate autorizaţie 30.10.2014

 

- Cerere tip pentru eliberarea autorizaţiei (pentru download formular folosiți Internet Explorer) însoţită de copie act de identitate copie carnet student sau legitimaţie student vizate la zi din care să rezulte calitatea de student la cursuri de zi sau adeverinţa de student din cuprinsul cererii, completată de unitatea de învăţământ sau adeverinţă student eliberată de unitatea de învăţământ din care să rezulte calitatea de student curs de zi.

- Casieria Colectoare sediu TCE
- Casieria Pod Înalt
- Casieria Armoniei

 

  • Studenţii care îndeplinesc condiţiile privind accesul gratuit la transportul public, care nu au fost trecuţi pe adeverinţa colectivă de către unitatea de învăţământ sau care nu au prezentat documentele necesare eliberării şi ca urmare nu au intrat în posesia autorizaţiei de călătorie gratuită sunt rugaţi să se prezinte la punctele de eliberare precizate mai sus având asupra lor actele necesare eliberării autorizaţiei.

 

 

P / PENSIONARI / Pensie până la 3.000 lei inclusiv /Valabilitate autorizaţie 1 an de la eliberare

 

- Cerere tip pentru eliberarea autorizaţiei (pentru download formular folosiți Internet Explorer) însoţită de copie act identitate, copie cupon de pensie aferentă lunii anterioare celei în care se solicită autorizaţia sau copie decizie pensionare în situaţia în care nu s-a primit primul cupon de pensie.

- CASIERIA COLECTOARE sediu TCE

 

P / PERSOANE, FĂRĂ VENITURI, FEMEI peste 65 de ani, BĂRBAŢI peste 70 ani / Valabilitate autorizaţie 1 an de la eliberare

 

- Cerere tip pentru eliberarea autorizaţiei (pentru download formular folosiți Internet Explorer) însoţită de copie act identitate

-CASIERIA COLECTOARE sediu TCE

 

  • Autorizaţiile de transport gratuit eliberate până la data de 18.03.2014 inclusiv, pentru pensionari şi persoanele fără venit - femei cu vârsta peste 65 ani şi bărbaţi cu vârsta peste 70 ani, îşi menţin valabilitatea până la data de 31.12.2014. Începând cu data de 01.06.2014 până la data 31.12.2014, titularii autorizaţiilor SUNT OBLIGAŢI să se prezinte pentru preschimbare, având asupra lor autorizaţia veche şi documentele necesare eliberării noii autorizaţii.

 

C / CETĂŢENI alţii decât E, S, P / VENIT NET LUNAR ≤ 3.000 LEI / Valabilitate autorizaţie 1 an de la eliberare

 

- Cerere tip pentru eliberarea autorizaţiei (pentru download formular folosiți Internet Explorer) însoţită de copie act identitate şi documentele care dovedesc venitul (adeverinţă de venit individuală de la angajator cu venitul net obţinut în ultima lună sau copie ultimul cupon de şomaj sau copie ultimul cupon de indemnizaţie pentru toate tipurile de indemnizaţii sau copie ultimul cupon sprijin lunar pt. îngrijire copil sau copie declaraţie privind venitul estimat/ norma de venit, etc.)

- Casieria Colectoare sediu TCE
- Casieria Pod Înalt
- Casieria Armoniei
- Tonetele S.C. TCE S.A.

 

  • Cetăţenii beneficiari de indemnizaţii de şomaj / creştere copil sau de sprijin lunar pentru îngrijire copil, care nu se află în posesia cuponului care atestă cuatumul lunar al indemnizaţiei / sprijinului, pentru eliberarea autorizaţiei de călătorie gratuită se pot adresa la sediul TCE – CASIERIA COLECTOARE, având asupra lor cererea pentru eliberarea autorizaţiei şi copia actului de identitate.

 

C / CETĂŢENI alţii decât E, S, P / FĂRĂ VENITURI, FEMEI până la 65 de ani, BĂRBAŢI până la 70 ani / Valabilitate autorizaţie 1 an de la eliberare

 

- Cerere tip pentru eliberarea autorizaţiei (pentru download formular folosiți Internet Explorer) însoţită de copie act identitate
- Casieria Colectoare sediu TCE
- Casieria Pod Înalt
- Casieria Armoniei
- Tonetele S.C. TCE S.A.

 

Menţiuni :
- Cererea tip pentru eliberarea autorizaţiei se obţine de la punctele de eliberare sau de pe site www.ratph.ro (TRANSPORT GRATUIT ÎN ORAŞUL PLOIEŞTI)
- Înainte de expirarea valabilităţii, autorizaţiile de călătorie gratuită, eliberate în condiţiile de mai sus, se vor preschimba;
- În cazul pierderii / furtului autorizaţiei de călătorie gratuită, titularului i se va elibera, la cerere, o nouă autorizaţie după ce se face dovada publicării pierderii / furtului acesteia într-un ziar local;
- Reamintim posesorilor de autorizaţii de călătorie gratuită, că acestea îşi pierd valabilitatea şi titularii sunt obligaţi să o predea la sediul TCE Ploieşti, atunci când veniturile nete lunare sau pensia depăşesc 3.000 lei şi / sau titularul nu mai are domiciliul în municipiul Ploieşti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.