Inedit! Serviciul Finante Locale cere opinia ploiestenilor: "Spune-ne cum vrei sa fim!"

Publicat in Administratie 27 Septembrie 2022 Actualizat: 27 Septembrie 2022 307 ori
Google+ WhatsApp
Inedit! Serviciul Finante Locale cere opinia ploiestenilor: "Spune-ne cum vrei sa fim!"
Inedit! Serviciul Finante Locale cere opinia ploiestenilor: "Spune-ne cum vrei sa fim!"

Va informam ca, in scopul unei mai bune relationari cu dumneavoastra, institutia noastra a implementat un proiect intitulat " Spune-ne cum vrem sa fim!".


La baza acestui concept stau ideile dumneavoastra referitoare la modul in care va doriti sa functioneze relatia organ fiscal local-contribuabil.


Va asiguram ca fiecare sugestie pe care ne-o inaintati este analizata cu atentie si, ca, de fiecare data, cautam modalitati de a o pune in practica, cu respectarea legislatiei in vigoare si cu incadrarea in fondurile bugetare de care dispunem.


Asteptam propunerile dumneavoastra pe pagina de facebook, pe email, prin interactiune directa, sau prin mesajul pe care aveti posibilitatea de a il lasa la iesirea din institutia noastra, pe dispozitivul pe care puteti nota calitatea serviciului care v-a fost oferit.
Va asiguram de intreaga noastra consideratie!

Comunicat Serviciul Finante Locale Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.