Scrisoarea cititorului/ Un ploiestean lauda Spitalul Judetean de Urgenta: "De data asta, am cui sa multumesc!"

Publicat in Administratie 15 Septembrie 2022 Actualizat: 15 Septembrie 2022 2507 ori
Google+ WhatsApp
Scrisoarea cititorului/ Un ploiestean lauda Spitalul Judetean de Urgenta: "De data asta, am cui sa multumesc!"
Scrisoarea cititorului/ Un ploiestean lauda Spitalul Judetean de Urgenta: "De data asta, am cui sa multumesc!"

Un mesaj de multumire adresat personalului medical, dar si conducerii Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, ne-a fost trimis pe adresa redactiei de un ploiestean a carui experienta in unitatea medicala a fost una pozitiva.

Barbatul povesteste ca intreaga perioada in care mama sa a stat internata la SJU Ploiesti a fost una exceptionala, atat din punct de vedere al atitudinii personalului medical, dar si a calitatii serviciilor primite de pacienta in cele 7 zile de internare.

"Va scriu in legatura cu experienta avuta la Spitalul Judetean din Ploiesti, unde mama mea a fost internata pe sectia Cardiologie timp de o saptamana. Vreau sa multumesc si cu acest prilej intregului personal, de la infirimiere, asistente, medici, dar si conducerii acestui spital. Pe langa calitatea umana si profesionala a medicilor care au tratat-o pe mama, trebuie sa recunosc si imbunatatirile aduse sectiilor din spital, in special pe partea de curatenie si dotari, dar si atitudinea celor care ingrijesc pacientii. Iar asta cred ca se datoreaza "aerului" pe care il transmite conducerea unui spital, pentru ca de "sus" pornesc si aspectele bune si cele mai putin bune. Asa incat vreau sa transmit felicitari si putere de munca managerului care se ocupa acum de Spitalul Judetean si il incurajez sa aiba incredere ca faptele bune si administrarea corecta vor "inspira" cadrele medicale sa isi faca datoria asa cum trebuie.", este mesajul transmis de cititorul nostru.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.