Angajări la Inspectoratul de Jandarmi Prahova. Ce posturi sunt scoase la concurs

Publicat in Administratie 09 Septembrie 2022 1135 ori
Google+ WhatsApp
Angajări la Inspectoratul de Jandarmi Prahova. Ce posturi sunt scoase la concurs
Angajări la Inspectoratul de Jandarmi Prahova. Ce posturi sunt scoase la concurs

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române organizează concursuri în vederea ocupării unor posturi vacante, prin încadrare directă sau rechemare în activitate, 4 posturi fiind pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, astfel:


- ofițer specialist II în specialitatea informare, relații publice și cu publicul;
- ofițer specialist II în specialitatea intendență;
-2 posturi de subofițer tehnic principal în specialitatea auto.

Transmiterea cererilor de înscriere la concursuri, a declarației de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare și a cărții de identitate se face în perioada 12-20.09.2022, exclusiv online la adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriaprahova.ro.

Toate documentele necesare se scanează și se transmit pe adresa de e-mail menționată, în format PDF, termenul limită pentru transmiterea celorlalte documente ale dosarelor de recrutare fiind 23.09.2022.

Toate informațiile privind organizarea concursurilor, inclusiv tematica și bibliografia pot fi obținute accesând: www.jandarmeriaprahova.ro/secțiunea Carieră.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul unității, la numărul de telefon: 0244/406412, între orele 08.00 – 16.00 de luni până vineri.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.