O cresa cu 40 de locuri va fi construita in Ploiesti, in zona de Vest

Publicat in Administratie 02 Septembrie 2022 468 ori
Google+ WhatsApp
O cresa cu 40 de locuri va fi construita in Ploiesti, in zona de Vest
O cresa cu 40 de locuri va fi construita in Ploiesti, in zona de Vest

Administratorul public al Ploieștiului, Simona Albu, a semnat, joi, cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții și ai Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației (M.D.L.P.A.) contractul de finanțare pentru o nouă creșă ce va fi construită în zona de vest, mai exact pe Aleea Strunga.

"Valoarea totală a proiectului «Construire și dotare creșă în municipiul Ploiești, Aleea Strunga» este de 11.886.810,72 lei, iar finanțarea acestui obiectiv de investiții va fi asigurată de către M.D.L.P.A. în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, componenta C15 – Educație.

Perioada de implementare a acestui proiect este de 38 de luni de la data semnării contractului de finanțare", informează municipalitatea ploieșteană.

Sursa: www.actualitateaprahoveana.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.