Primaria Ploiesti lanseaza procedura de achizitie directa pentru servicii de colectare a animalor moarte de pe domeniul public

Publicat in Administratie 29 Iulie 2022 607 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti lanseaza procedura de achizitie directa pentru servicii de colectare a animalor moarte de pe domeniul public
Primaria Ploiesti lanseaza procedura de achizitie directa pentru servicii de colectare a animalor moarte de pe domeniul public

Municipiul Ploiești organizează procedura de achiziție directă în vederea încheierii contractului de prestări servicii, având ca obiect- Serviciul de salubrizare pentru prestarea activității de colectare a cadavrelor animalelor de pe domeniul public al municipiului Ploiești și predarea acestora către unitățile de ecarisaj sau către instalațiile de neutralizare, în conformitate și cu respectarea tuturor cerințelor stipulate în Caietul de sarcini.
* Cod de clasificare CPV: 90524300-9 Servicii de înlăturare a deșeurilor biologice;
* Valoarea estimată, fără TVA: 111.000 lei, fără TVA;
* Sursa de finanțare: Bugetul Local al Municipiului Ploiești pe anul 2022;
* Termenul de prestare a serviciilor - 5 luni;
* Termenul limită pentru depunerea ofertelor: 05.08.2022, ora 12.00.

Achiziția directă se va face prin catalogul electronic SEAP și va fi finalizată prin încheierea unui contract de servicii. Detaliile tehnice și oferta financiară vor fi postate în catalogul electronic (e-licitatii.ro), până la data înscrisă în Anunțul de depunere ofertă.
După aceasta oră, se vor vizualiza ofertele postate în SEAP. Acestea vor fi identificate după codul CPV și denumirea serviciilor. Nerespectarea denumirii lucrărilor și a codului CPV poate duce la imposibilitatea selectării de către autoritatea contractantă a ofertelor.
Obiectul contractului constă în prestarea Serviciului de salubrizare pentru prestarea activității de colectare a cadavrelor animalelor de pe domeniul public al municipiului Ploiești și predarea acestora către unitățile de ecarisaj sau către instalațiile de neutralizare, în conformitate cu cerințele înscrise în Caietul de sarcini.
Pentru o mai bună identificare a acestora, se va menționa denumirea contractului și se va face precizarea că ofertele sunt postate pentru Municipiul Ploiești.
Documentele de calificare, Propunerea tehnică, întocmită în conformitate cu cerințele caietului de sarcini, Formularul de ofertă și Anexele acestuia, Declarația privind însușirea sau formularea de amendamente (numai in ceea ce privește clauzele specifice) referitoare la formularul de contract de servicii se transmit la adresa de e-mail: [email protected], până la termenul limită precizat în Anunțul de depunere oferte.

Ulterior, achiziția directă va fi derulată și finalizată în NOUL SEAP (http://sicap-prod.e-licitatie.ro) de către autoritatea contractantă numai cu ofertantul declarat câștigător.

Criteriul de atribuire: cel mai bun raport calitate-preț aplicabil numai ofertelor care respectă toate cerințele prevăzute în anunț și în caietul de sarcini.

Anunțul pentru achiziția directă a fost publicat și în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice (SICAP), la adresa: www.e-licitatie.ro, secțiunea Inițieri de proceduri de achiziție, subsecțiunea Publicitate anunțuri, sub nr. ADV 1306686 /29.07.2022.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.