Ploiesti/ Un bloc cu 9 etaje ar urma sa fie construit pe strada Traian

Publicat in Administratie 26 Iulie 2022 993 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti/ Un bloc cu 9 etaje ar urma sa fie construit pe strada Traian
Ploiesti/ Un bloc cu 9 etaje ar urma sa fie construit pe strada Traian

Un proiect de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești programate pentru vineri, 29 iulie, propune aprobarea PUZ-ului pentru realizarea unui bloc cu parter, nouă etaje și două niveluri la subsol.

"Aprobă PUZ – pentru «Construire clădire locuințe colective 2S+P+9, parcare subterană, spațiu comercial, amenajare parcare, circulație pietonală, spații verzi, împrejmuire teren (sup.st. 8240 mp)», str. Traian nr. 16 (număr cadastral 141397), Municipiul Ploiești, beneficiar SC Camion Services Logistic SRL", se arată în proiect.

Documentul precizează că proiectul are aviz favorabil al Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism și al cele pentru Organizare și Dezvoltare Urbanistică, Realizarea Lucrărilor Publice, Circulație Rutieră, Conservarea Monumentelor Istorice și de Arhitectură.

Sursa www.actualitateaprahoveana.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.