Ploiesti: Consiliul Local va aproba lista zonelor in care pot fi parcate dubele, microbuzele si autobuzele, pe domeniul public

Publicat in Administratie 25 Iulie 2022 649 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti: Consiliul Local va aproba lista zonelor in care pot fi parcate dubele, microbuzele si autobuzele, pe domeniul public
Ploiesti: Consiliul Local va aproba lista zonelor in care pot fi parcate dubele, microbuzele si autobuzele, pe domeniul public

Aleșii locali ploieșteni vor analiza, vineri, un nou proiect de hotărâre cu privire la zonele unde pot fi parcate dubele, autobuzele, microbuzele și remorcile în Ploiești.

Proiectul prevede că este interzisă parcarea unor astfel de vehicule, pe timpul nopții, în parcarea de la bloc sau pe trotuare.

Hotărârea Consiliului Local Ploiești care vizează locurile din municipiu unde pot fi parcate dubele, microbuzele, autobuzele și remorcile în Ploiești va fi modificată.

Potrivit unui proiect de hotărâre aflat, vineri, în dezbaterea aleșilor locali, se prevăd noi zone unde pot fi parcate astfel de mașini.

Lista zonelor unde pot fi parcate dubele, autobuzele, microbuzele și remorcile în Ploiești
Bulevardul Petrolului, de la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu până la Rafinăria Astra
strada Mihai Bravu - zona industrială Uztel, pe prima bandă de circulație
strada Stindardului - inclusiv parcarea pentru microbuze și autobuze
strada Târgoviștei - paralel pe prima bandă de circulație, tronsonul cuprins între LIDL și Romgaz
strada Vornicei - în spatele spitalului CFR, tronsonul cuprins între strada Libertății și Aleea Vitioarei (paralel cu gardul)
Bulevardul Republicii - zona Cablul Românesc (fosta stație a traseului 1)
strada Soldat Erou Arhip Nicolae - parcarea cu dale inerbate de la baza podului Mărășești (sub pod)
strada Cornățel - pe prima bandă de circulație (de la intersecția cu strada Romulus până la podul de peste pârâul Dâmbu).
Deținătorii unor astfel de vehicule care parchează mașinile în parcările de la bloc, dar și pe trotuare, în intervalul 20.00 - 06.00, riscă să fie sancționați cu amenzi contravenționale între 580 - 725 de lei.

Dursa www.actualitateaprahoveana.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.